TasteLife

FoodTravel Blog

Hendl fischerei - der mama thresl Mountain Club

   Am ales să încep cu locația mea favorită din Leogang, Austria: hendl fischerei – der mama thresl Mountain Club.
Am fost destul de norocoasă să petrec câteva zile aici împreună cu familia, în vacanța noastră de schi.
Așa ceva nu trebuie ratat!

   Acest loc e uimitor, are toate datele necesare unui club montan care se respectă: vedere panoramică asupra Alpilor, atmosferă chill, DJ de excepție, servire ireproșabilă și un design cu adevărat original. Cât despre mancare și băuturi… un vis!
De data aceasta am ales: steak de vită (Tomahawk Ribeye Steak) servită cu sos special preparat în casă, roșii cherry coapte și baghetă cu verdeață; pui la grill (Huwi’s Grill Hendl) servit cu sosuri și pâine proaspătă de casă; supă gulas delicioasă (Gulaschsuppe); mușchi de vită cu trufe si roșii cherry coapte (Hereford X Shorthorn Filet-Steak); Priesteregger Cremeschnitten și sorbet de mango la desert.

   Totul a fost pur si și simplu delicios, dar am ramas profund impresionată de Tomahawk Ribeye Steak. Nu am crezut că o coastă de vită de asemenea dimensiuni (1200 grame / era pentru două persoane) poate fi atât de fragedă și de corect pregătită! Un răsfăț pentru papilele mele gustative!
Aveam atâtea sa vă spun când am început să scriu articolul, însă am realizat pe parcurs citind si recitind ce am scris, că vorbele sunt prea sărace pentru a exprima ce am trăit acolo.
O experiență unică! O voi repeta cu siguranță curând și ori de câte ori voi avea ocazia sa ajung in zonă!
Vă las pe voi să concluzionaţi!

Next Post

Previous Post

0 Comments

Lasă un răspuns

© 2023 TasteLife

Theme by Anders Norén

%d blogeri au apreciat: